om Huset

hagen og området

Usjenert og stor feriebolig

Vårt hus ligger i et lite, stille og koselig villastrøk, La Bouverie, nær Roquebrune sur Argens, ikke langt fra kysten og Cote d'Azur. Huset er funksjonelt og har en stor og usjenert hage med egen Petanque-/Boulebane. Eiendommen er på 2,5 mål og er omkranset av flotte, tette hekker på alle sidene. Det er således ikke innsyn til hageområdet utenfra. Hagen har flere områder med gressplen og er pent beplantet med blant annet oliventre, palmer, rosmarin og lavendel.
Stort svømmebasseng på 4,5x12 meter, med trapp ned i bassenget. Rundt bassenget er det keramiske fliser og gode solsenger. Flislagt terrasse utenfor stue og kjøkken, med hagebord og stoler, samt stor grill. Gruslagt innkjørsel med parkeringsplasser innenfor porten. Rikelig parkeringsplass også på utsiden av eiendommen. 

HUSET

Huset har bl.a. kjøkken m/spisestue, stue, 5 soverom, 5 bad og 3 toaletter 

Kjøkken

velutstyrt i provencalsk stil med utgang direkte til flislagt uteplass med grill og stort spisebord. Kjøkkenet har komfyr og stekeovn, ventilasjonsvifte, oppvaskmaskin og fryse- og kjøleskap. Frokostservise, kaffetrakter, vannkoker med mer.


Spisestue

Stort og solid spisebord med plass for 10 personer
Spisestuen har middagsservise og serveringsfat, mange ulike vinglass, ølglass, vannglass og vin/vannkaraffel. 


Spiseplass ute

Stor spiseplass rett utenfor kjøkkenet og en en Pergola som skjermer litt for solen. Her kan man grille og nyte gode, lange måltider. 


Frokostplass ute

Lite koselig rundt bord hvor man kan spise frokost eller slappe av for litt å drikke  
Stue

Stuen har peis med 3 utganger til hagen. 2 sofaer, 4 stoler, b2 bord, så det er rikelig med sitteplasser. Stuen har også radio/CD spiller, samt en liten TV.

Soverom

Det er plass til to personer på hvert rom. Alle rom har dobbeltsenger og i tre rom kan disse settes som enkeltsenger, to rom har dobbeltseng. Alle rom har egne bad. Det er også garderobeskap på alle soverom. Soverommene er utstyrt med sommerdyner, puter og sengetrekk. Det er lagt frem sengetøy til hver seng ved ankomst. Huset har i tillegg to ekstrasenger og to barnesenger.

5 rom

Bad og WC

4 bad med dusj og vask, og ett med badekar, wc og vask. 

I tillegg finnes det to separate wc

5 Bad

Hagen

stor romslig hage med basseng og boulebane 

Det store bassenget er helt nytt i 2022. God plass rundt bassenget til solsengene. 


Boule/Petanque 
På nedsiden av huset er den en Boulebane med utelys.
Et herlig familiespill hvor alle kan delta.