om Huset

hagen og området

Usjenert og stor feriebolig

Vårt hus ligger i et lite, stille og koselig villastrøk, La Bouverie, nær Roquebrune sur Argens, ikke langt fra kysten og Cote d'Azur. Huset er funksjonelt og har en stor og usjenert hage med egen Petanque-/Boulebane. Eiendommen er på 2,5 mål og er omkranset av flotte, tette hekker på alle sidene. Det er således ikke innsyn til hageområdet utenfra. Hagen har flere områder med gressplen og er pent beplantet med blant annet oliventrær, palmer, bouganvilla, roser, og lavendel.
Stort svømmebasseng på 5x12 meter, med trapp ned i bassenget. Rundt bassenget er det keramiske fliser og gode solsenger. Flislagt terrasse utenfor stue og kjøkken, med hagebord og stoler, samt stor grill. Gruslagt innkjørsel med parkeringsplasser innenfor porten. Rikelig parkeringsplass også på utsiden av eiendommen. 

HUSET

Huset har bl.a. kjøkken m/spisestue, stue, 5 soverom, 5 bad og 3 toaletter 

Spisestue

sgsdgSpiseplass ute


Kjøkken

velutstyrt i provencalsk stil med utgang direkte til flislagt uteplass med grill og stort spisebord. Kjøkkenet har komfyr og stekeovn, ventilasjonsvifte, oppvaskmaskin og fryse- og kjøleskap. Frokost og middagsservise for 12 personer, kaffetrakter, vannkoker med mer.
  

Frokostplass ute
Soverom

Det er plass til to personer på hvert rom. Alle rom har dobbeltsenger og i tre rom kan disse settes som enkeltsenger, to rom har dobbeltseng. Alle rom har egne bad. Det er også garderobeskap på alle soverom. Soverommene er utstyrt med sommerdyner, puter og sengetrekk. Det er lagt frem sengetøy til hver seng ved ankomst. Huset har i tillegg to ekstrasenger og to barnesenger.

5 rom

Bad og WC

4 bad med dusj og vask, og ett med badekar, wc og vask. 

I tillegg finnes det to separate wc

5 Bad