om Huset

hagen og området

Usjenert og stor feriebolig

Vårt hus ligger i et lite, stille og koselig villastrøk, La Bouverie, nær Roquebrune sur Argens, ikke langt fra kysten og Cote d'Azur. Huset er funksjonelt og har en stor og usjenert hage med egen Petanque-/Boulebane. Eiendommen er på 2,5 mål og er omkranset av flotte, tette hekker på alle sidene. Det er således ikke innsyn til hageområdet utenfra. Hagen har flere områder med gressplen og er pent beplantet med blant annet oliventrær, palmer, bouganvilla, roser, og lavendel.
Stort svømmebasseng på 5x12 meter, med trapp ned i bassenget. Rundt bassenget er det keramiske fliser og gode solsenger. Flislagt terrasse utenfor stue og kjøkken, med hagebord og stoler, samt stor grill. Gruslagt innkjørsel med parkeringsplasser innenfor porten. Rikelig parkeringsplass også på utsiden av eiendommen. 

Det tredje produktet

Ex ea commodi consequatur quis autem

90 NOK

Huset

Huset har bl.a. kjøkken m/spisestue, stue, 5 soverom, 5 bad og 3 toaletter 

Spisestue

sgsdg

Spiseplass ute


Kjøkken

velutstyrt i provencalsk stil med utgang direkte til flislagt uteplass med grill og stort spisebord. Kjøkkenet har integrert komfyr for gass og elektrisitet og stekeovn, ventilasjonsvifte, oppvaskmaskin og fryse- og kjøleskap. Frokost og middagsservise for 12 personer, kaffetrakter, vannkoker med mer.

  

Frokostplass ute


Soverom

Det er plass til to personer på hvert rom. Alle rom har dobbeltsenger og i tre rom kan disse settes som enkeltsenger, to rom har dobbeltseng. Alle rom har egne bad. Det er også garderobeskap på alle soverom. Soverommene er utstyrt med sommerdyner, puter og sengetrekk. Det er lagt frem sengetøy til hver seng ved ankomst. Huset har i tillegg to ekstrasenger og to barnesenger.

5 rom

Bad og WC

4 bad med dusj og vask, og ett med badekar, wc og vask. 

I tillegg finnes det to separate wc

5 Bad

Bli med på vinsmaking

Skriv inn din tittel her

Skriv inn undertittel her

Huset har 5 soverom, 5 bad og 3 toaletter.
*soverom: 5 rom med plass til to personer på hvert rom. Alle rom har dobbeltsenger og i tre rom kan disse settes som enkeltsenger, to rom har dobbeltseng. Alle rom har egne bad. Det er også garderobeskap på alle soverom. Soverommene er utstyrt med sommerdyner, puter og sengetrekk. Det er lagt frem sengetøy til hver seng ved ankomst. Huset har i tillegg to ekstrasenger og to barnesenger.
* Bad: 5 stykker, fire med dusj og vask, og et med badekar, wc og vask. I tillegg finnes det to separate wc.
* Kjøkken: velutstyrt i provencalsk stil med utgang direkte til flislagt uteplass med grill og stort spisebord. Kjøkkenet har integrert komfyr for gass og elektrisitet og stekeovn, ventilasjonsvifte, oppvaskmaskin og fryse- og kjøleskap. Frokost og middagsservise for 12 personer, kaffetrakter, vannkoker med mer.
* Stue og spisestue: Stue med sofagruppe, peis, internett, TV, radio/cd spiller, parabolanlegg med norske kanaler. Spisebord med plass til ti personer og en barnestol. Flere direkte utganger gjennom doble dører fra stue til flislagt uteplass med både overbygning og pergola.
Kort gåavstand (ca.3min) til senter med bakere, dagligvare, bar, enkel restaurant, apotek, post, bank/minibank og lege. Innenfor 5-6 minutter med bil finnes flere gode restauranter og stort supermarked. På under 15 minutter med bil når man til Middelhavskysten med flotte sandstrender. Fra 20 til 30 minutter når du St Raphael, St Tropez og Cannes. Fra Nice er det ca. 45min. Flere gode golfbaner med golfpasstilbud innenfor ca. 30 minutters kjøring. Mange vingårder i området. Ideelt område for sykkelturer og turgåing. Midt i "smørøyet" for utflukter til mange sjarmerende middelalderbyer
Villaen ligger en under en times bilkjøring fra Nice.
Direktefly med SAS fra Oslo og med Norwegian fra Oslo eller Torp til Nice. KLM flyr fra Bergen, Oslo, Sandefjord, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Ryanair har rute fra Rygge til Toulon. Flyplassen i Toulon ligger ca.en times kjøring fra La Bouverie.